Friskolerne

Faglig organisation i det frie miljø
Søren Hübbe Oxholm
Indehaver og skoleledervikar

Friskolerne

Med udgangspunkt i friskoleloven

Friskolerne er en interesseorganisation, der også arbejder under friskoleloven. I forhold til Lilleskolerne er der tale om et større fællesskab, men med mange overlappende interesser.

Organisationen tilbyder i hverdagen rådgivning og sparring omkring skoledrift og udvikling.

Vores erfaring med foreningen er også god og vi arbejder også meget sammen med dem på de skoler vi er involveret i.

Der er tale om forholdsvis stor organisation, og det gør at der er en stor bredde i den hjælp man kan få hos foreningen.

I samme ombæring kan man sige at der også er en stor bredde i de kurser og arrangementer foreningen udbyder.

 

 

Det store fællesskab

Frieskolerne er som sagt en ret stor organisation og det giver også nogle fordele fordi de har rigtigt mange ansatte, som hver især har rigtigt meget forskellig viden.

Det betyder også at man kan få rådgivning om rigtigt mange forskellige elementer og der er god backup at hente generelt hos organisationen. 

HR- delen er uundværlig for en skole og her har friskolerne også virkeligt nogle kapaciteter, som har stor betydning for medlemsskolerne.

 

Mere om rekruttering

Hvordan forløber et rekrutteringsforløb?

Typisk starter forløbet med at skolen har en vakant skoleleder stilling. Vi bliver ofte tilkøbt som skoleledervikar og her starter planlægningen af rekrutteringsprocessen. Alt i mens vi sikrer stabil drift på skolen, samarbejder vi med ledelsen om at finde frem til den rette profil for skolen. Vi varetager rekrutteringsprocessen og leder jer sikkert og trygt i mål med en ny skoleleder. Det er først slut når ny skoleleder og bestyrelse / forvaltning er tilfredse med outputtet.

Hvornår giver det typisk mening at inddrage en ekstern konsulent?

Vi oplever ofte at forvaltninger kontakter os når de har brug for en medarbejder i en tidsbegrænset periode. Årsagen kan være en sygemeldt medarbejder, ansættelsesstop eller at der i en periode er ekstra arbejdsopgaver, som forvaltningen har brug for ekstra personale til hjælp til løsningen af den udvidede arbejdsopgave.

Hvad koster det?

Vi følger overenskomsten på området. Derudover tager vi et mindre tillæg for at kunne stå til rådighed for jer og starte med dags varsel.

Modtag et skræddersyet løsningsforslag

Indled en uforpligtende dialog om jeres situation.
Kontaktformular
Eller ring på
60 56 26 00
Søren Hübbe Oxholm
Indehaver og skoleledervikar
cross