Pædagogisk vikarbureau

Et vikarbureau med alsidige pædagogiske erfaringer
Søren Hübbe Oxholm
Indehaver og skoleledervikar

Pædagogisk Vikarbureau

Ledere med alsidig erfaring

Vi er et pædagogisk vikarbureau og netværk. Vi arbejder inden for Grundskolen og tilbyder ydelser indenfor skoleledelse. Det gælder alle skoleformer indenfor grundskolen: folkeskoler, friskoler, lilleskoler, privatskoler, efterskoler, produktionsskoler og specialskoler. Fælles for alle vores løsninger er at de handler om skoleledelse, og vi løser både rollen som skoleleder, viceskoleleder, afdelingsleder og administrativ leder. 

De ledere som er tilknyttet Skoleledervikaren er topledere med stor alsidig baggrund. Fælles for netværket er alle kandidater tilknyttet Skoleledervikaren har erfaring som øverste skoleleder. Kandidaterne har alle et CV med lange perioder samme sted og de har alle bevist deres værd ude på skoler og uddannelsesinstitutioner. Alle ledere som er tilknyttet Skoleledervikaren er der trukket referencer på fra flere sider, og ikke referencer som kandidaterne selv har bestemt, men referencer vi har orienteret vores kandidater om at vi ønsker at tage. 

Hos Skoleledervikaren er vi meget bevidste om at vi ikke er bedre end vores seneste opgave. Hos alle vores kunder laver vi tilfredshedsmålinger allerede efter første uge og efter en måned igen, derefter løbende opfølgning.

 

Vi elsker forskellige opgaver

Vores største kompetence er at tilpasse os de behov vores kunder har, men vi har også en grænse. 

Vi løser primært opgaver inden for grundskolen. Vi har ikke kompetencer til at løse opgaver i daginstitutioner, men kan godt løse en opgave som SFO-leder fordi den har stærk tilknytning til skolen, og vi har erfaring med SFO

Vi har også løst opgaver i forskellige interesseorganisationer og vi har også løst opgaver uden for Danmarks grænser.

Det er meget motiverende for os at blive udfordret på opgavetyper, så måske har du en opgave du ikke ved hvor du skal placere af pædagogisk karakter. Prøv os af - vi er meget nysgerrige.

Mere om pædagogisk vikarbureau

Pædagogisk vikarbureau eller netværk?

Typisk starter forløbet med at skolen har en vakant skoleleder stilling. Vi bliver ofte tilkøbt som skoleledervikar og her starter planlægningen af rekrutteringsprocessen. Alt i mens vi sikrer stabil drift på skolen, samarbejder vi med ledelsen om at finde frem til den rette profil for skolen. Vi varetager rekrutteringsprocessen og leder jer sikkert og trygt i mål med en ny skoleleder. Det er først slut når ny skoleleder og bestyrelse / forvaltning er tilfredse med outputtet.

Hvornår giver det typisk mening at inddrage et pædagogisk vikarbureau

Vi oplever ofte at forvaltninger kontakter os når de har brug for en medarbejder i en tidsbegrænset periode. Årsagen kan være en sygemeldt medarbejder, ansættelsesstop eller at der i en periode er ekstra arbejdsopgaver, som forvaltningen har brug for ekstra personale til hjælp til løsningen af den udvidede arbejdsopgave.

Hvad koster det?

Vi følger overenskomsten på området. Derudover tager vi et mindre tillæg for at kunne stå til rådighed for jer og starte med dags varsel.

Modtag et skræddersyet løsningsforslag

Indled en uforpligtende dialog om jeres situation.
Kontaktformular
Eller ring på
60 56 26 00
Søren Hübbe Oxholm
Indehaver og skoleledervikar
cross