Kursus: Sikre metoder til at få styr på dit budget

Vi viser jer simple metoder til at styre jeres økonomi på skolen

Sikre metoder til at få styr på dit budget

6. Feb. 2023
 kl. 09:00
 | 
Sorø

Vi udbyder kursus i  økonomistyring på skoler

Baggrunden for at udbyde disse kurser er at vi på 12 skoler leverer faste administrative ydelser. Det vedrører både løn, bogføring og løbende budgetopdateringer. Dette kursus vedrører budgetlægningsdelen.

På kurset viser vi måder hvorpå man trækker rapporter i det administrative system (Opus) Ved andre systemer kontakt os på forhånd.

  • Vi gennemgår hvordan man laver de administrative rapporter og hvordan man analyserer dem.
  • I får et en model med fra kurset som I kan anvende direkte på jeres skole. På kurset gennemgår vi hvordan I arbejder med modellen og hvordan I hele tiden sikrer at modellen er opdateret. Vi giver jer metoder og konkrete anvisninger til hvordan I hele tiden er ajour med jeres budget.
  • En af de svære ting med særligt offentligt budgetter er at de hele tiden ændrer sig, og det gør at man skal arbejde meget strategisk med disse budgetter. Vi hjælper med metoder og tips til at man sikrer ens økonomi er sund.
  • På kurset får i en tjekliste, som I får med hjem og som indeholder ting, der er vigtige hele tiden at holde øje med. På kurset arbejder vi med de problemstillinger man løbende skal være opmærksom på.
  • Der arbejdes med strategiske problemstillinger inden for økonomistyring.

Kurset finder sted i Sorø mandag d. 06.02.2023 kl. 09.00 – 13.00 (Kursus er  inkl. forplejning og frokost)

Pris: 1.495 kr.

 

Tilmeld dig kurset

Tilmeld kursus
Eller ring på
60 56 26 00
cross