Rekruttering 

.

Skoleleder rekruttering

Vi rekrutterer løbende nye skoleledere.

Der er mange navne for de tjenester vi tilbyder: leder vikar, skoleledervikar, interim skoleleder, konstitueret skoleleder, ny midlertidig leder, vikar skoleleder. Uanset navn så mærker vi på vores kunder og de skoler vi hjælper at det arbejde vi udøver gør en forskel.

Når en privat skole, fri skole, lille skole, efterskole eller en kommune laver en konstitution af en skoleleder er det med rigtigt høje forventninger til en ny skoleleder. Vores kunder har en forventning om at vi fra dag ét leverer følgeskab, fagligt kompetent arbejde og er garant for en stabil- og driftsikker skole.

Der er mange årsager til at vi indsættes som skoleledervikarer. Typisk mangler en skole akut en skoleleder fordi den tidligere er fratrådt med meget kort varsel. Andre gange kan det også handle om at gøre en skole salgsklar inden man ansætter en ny skoleleder, hvilket kan være vanskeligt hvis skolen er i dårlig forfatning. En ny midlertidig skoleleder, som konstitueres, kan qua sin erfaring skabe grundlaget for at skolen bringes i en forfatning så den bliver attraktiv for andre skoleledere.

Der er flere måder vi finder nye skoleledervikarer på, men fælles for den måde vi rekrutterer på er at vi minimum skal have en reference fra én, som Skoleledervikaren kender godt og stoler på. I langt de fleste tilfælde er det ikke nogen udfordring. Vi indhenter altid minimum to referencer på alle vi henter ind som skoleledervikarer.

Vi forventer at du har stor erfaring som skoleleder. Udgangspunktet er 10 års erfaring som øverste leder.

Det man får ved at være tilknyttet til Skoleledervikaren.dk er et mere fleksibelt arbejdsliv, i hvert fald i nogen perioder af året. Når vi arbejder, så arbejder vi hårdt, men til gengæld når vi holder fri, så holder vi helt fri uden bekymringer om hvordan det går på en skole. Typisk for de skoleledervikarer vi har tilknyttet er at de løser 2 - 3 jobs om året. Størstedelen af vores konsulenter er i slutningen af deres professionelle karriere.

Vi søger løbende efter nye skoleledervikarer. Skulle det være interessant for dig er du meget velkommen til at kontakte os. Send gerne cv til soeren.oxholm@skoleledervikaren.dk så kontakter vi dig.

 

cross